Λυσάνδρου: «Ξεκινάει μια νέα εποχή, θέλουμε να οργανώσουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Λυσάνδρου: «Ξεκινάει μια νέα εποχή, θέλουμε να οργανώσουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα»

Eνωτικός ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε συσπείρωση, ενώ παράλληλα ευχήθηκε η εκλογή του να αποτελεί αρχή μιας νέας εποχής για τον συνεταιρισμό.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο κύριο Μπαταγιάννη. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του συνεταιρισμού που με ψήφισαν αλλά και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Θα είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν θέλω να πω τίποτα, υπάρχει ένα καλό κλίμα, συσπείρωσης και συντονισμού στο πρωτάθλημα, αρχίζει μια νέα εποχή.

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε και να κοιτάξουμε προς τον ίδιο στόχο, πρέπει κι εσείς να προσπαθήσετε να υπηρετήσετε τη νέα μορφή της λίγκας. Θέλουμε να τελειώσουν όλα ομαλά και να οργανώσουμε ένα νέο και καλύτερο πρωτάθλημα, γιατί μπορούμε», ανέφερε αρχικά ο Λυσάνδρου.

Εν συνεχεία αναφερόμενος στον Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο ήταν... αντίπαλοι για την προεδρία της Super League, επισήμανε: «Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο ήθελα να αναφερθώ, στον Μάκη Γκαγκάτση που είναι καλός φίλος μου και ικανότατο στέλεχος.

Είμαι, βέβαιος, ότι θα λέγαμε τα ίδια πράγματα ακόμη και αν έβγαινε αυτός, είμαι βέβαιος πως θα με στηρίξει και θα έκανε και θα έλεγε τα ίδια πράγματα στη θέση μου. Αυτό δείχνει το στίγμα της επόμενης ημέρας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 17:41