Χαρούμενος για την επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα προσπαθήσει να επιστρέψει πριν τη λήξη της σεζόν για να σηκώσει εκείνος το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος:

Για τη σημασία της πρότασης ανανέωσης από την πλευρά της ΑΕΚ: «Με την κίνηση αυτή η ομάδα μου έδειξε ότι είναι δίπλα μου, κάτι που συμβαίνει από την πρώτη μέρα. Σε ό,τι χρειάστηκα ο Νίκος (σ.σ. Λυμπερόπουλος) και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν. Μου δείχνουν ότι όντως πιστεύουν σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί, μου δίνει δύναμη και με κάνει να σκέφτομαι μόνο το πότε θα γυρίσω στα γήπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι θα μπει ως αρχηγός της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»: «Από την αρχή που ήρθα σε αυτή την ομάδα, σκέφτομαι αυτό που σκέφτονται όσοι παίζουν στην ΑΕΚ: Τον εαυτό τους να μπαίνει, να παίζει και να κατακτά πρωταθλήματα σε αυτό το γήπεδο».

Για τα συναισθήματα που τρέφει για την ΑΕΚ: «Δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα για το πώς νιώθω για την ομάδα, πώς αισθάνομαι γι’ αυτή. Η ομάδα και ο κόσμος, με τη στήριξή τους, με κάνουν να νιώθω έτσι».

Για τον Γιόχανσον: «Τον είδα την επόμενη μέρα. Το έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση και πονούσα κι εγώ. Είναι στρατιώτης και παλικάρι και θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα από μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς θα υποστηρίζει ως αρχηγός την ομάδα: «Θα είμαι κοντά στην ομάδα, όπως ήμουν στα παιχνίδια με τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ. Το έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση και σε όλα τα ματς, όσο μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου».

Για το πώς θα συνεχίσει η ΑΕΚ μετά την απουσία του: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ένας υπάρχει (σ.σ. Μέσι) και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, πήραν τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τη Μίλαν και πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το ίδιο καλά. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να προλάβω να γυρίσω και να παίξω κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για να είμαι αυτός που θα σηκώσω το πρωτάθλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης