O Πέτρος Μάνταλος προχώρησε τη Δευτέρα σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με την τοποθέτησή του στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της «Ένωσης» επισήμανε ότι στη φράση του: «Νιώθω σαν να αναστήσαμε έναν… νεκρό» δόθηκε διαφορετική ερμηνεία από αυτήν που εννοούσε, καθώς, όπως υπογράμμισε, αναφερόταν στην εξέλιξη του αγώνα και μόνο, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη αν θεωρήθηκε υποτιμητική αυτή του η δήλωση από τους φίλους των «πράσινων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων.

Ζητάω συγγνώμη αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης