Αρκετές είναι οι απουσίες στην ΑΕΚ, καθώς η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Βόλο συνεχίζεται. Όπως είναι γνωστό, απουσιάζουν οι τρεις Ιρανοί, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί που έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους, οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί θετικοί στην Covid-19, ο Παναγιώτης Τσιντώτας που ταλαιπωρείται ακόμα από πρόβλημα στη μέση και οι Λάτσι, Γαλανόπουλος.

Έτσι, ο Αργύρης Γιαννίκης προετοιμάζει τους «κιτρινόμαυρους» με επτά παίκτες της Β΄ ομάδας να συμμετέχουν στην προπόνηση. Αυτοί είναι οι Μιτάι, Κοσίδης, Γιούσης, Μουστακόπουλος, Τζούντα Γκαρσία, Παρράς και Κορνέζος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από σήμερα το προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, καθώς στις προπονήσεις επέστρεψαν τόσο η Β΄ ομάδα όσο και τα τμήματα των ακαδημιών.

Εν τω μεταξύ, σε συνεχή επαφή βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, ώστε να ολοκληρωθεί έγκαιρα ο καθαρισμός του γηπέδου και να διεξαχθεί κανονικά το ματς πρωταθλήματος με το Βόλο (30/1, 17:15).

Η επιχείρηση εκχιονισμού έχει ήδη ξεκινήσει και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από την εγκατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικό είναι να πέσει το ύψος του χιονιού που καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο αυτή τη στιγμή, ώστε να καθαριστεί το υπόλοιπο χωρίς να υπάρξει φθορά στον χλοοτάπητα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ΟΑΚΑ συνεργάζονται και εκφράζεται αισιοδοξία ότι τελικά δεν θα προκύψει άλλο πρόβλημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης