Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην παράταση με τον Άρη και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με οκτώ παίκτες, γεγονός που θα την αναγκάσει να αγωνιστεί με πολλές απουσίες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Λίγο πριν τη λήξη της παράτασης του αγώνα με τους «κίτρινους», ο Μάνταλος αντίκρισε σκόπιμα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς με την πρώτη συμπλήρωνε τρεις και θα έχανε τον τελικό. Έτσι, λοιπόν, τράβηξε τη φανέλα του αντιπάλου του και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Σάσα του Άρη διαπληκτίστηκε με τον Σιμόες, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αντικρίσουν από μία κίτρινη κάρτα. Για τον μέσο της ΑΕΚ όμως ήταν η δεύτερη κι έτσι ο Πορτογάλος αποβλήθηκε. Τέλος δεύτερη κίτρινη κάρτα για παρεμπόδιση μιας εκτέλεσης φάουλ του Άρη πήρε και ο Ολιβέιρα, που επίσης αποβλήθηκε.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με οκτώ παίκτες, με τους αποβληθέντες να απουσιάζουν από το προσεχές ντέρμπι των πλέι οφ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, αμφίβολος για το επόμενο ματς είναι και ο Μπακάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πριν την έναρξη του ημιτελικού και στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε από τον Παουλίνιο, ενώ ο Λόπες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης