Με επτά απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι (21.30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» καίγεται για τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη δεύτερη θέση.

Στα ήδη πολλά αγωνιστικά προβλήματα των «κιτρινόμαυρων» προστέθηκε και αυτό του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος έκανε θεραπεία καθώς δυσκολεύεται ακόμη και να πατήσει λόγω του υγρού που έχει μαζευτεί στον τένοντα του αστραγάλου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Χιμένεθ, ο οποίος όμως δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μαχαίρα, καθώς ο νεαρός άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε από το πρόγραμμα.

Όπως είναι φυσικό τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του!

Συνολικά για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς απουσιάζουν οι Μάνταλος, Μπακάκης, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Λάτσι, Μαχαίρας και Ραντόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα οι Λόπες και Τσιγκρίνσκι που ήταν επιβαρυμένοι λόγω των συνεχόμενων αγώνων, προστατεύτηκαν στις τελευταίες προπονήσεις.

Εντούτοις την Τρίτη (4/5) γυμνάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Αμέσως μετά την προπόνηση ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης