Με σημαντικά προβλήματα, όπως άλλωστε συμβαίνει σχεδόν σε μόνιμη βάση από το ξεκίνημα της σεζόν, άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο (Κυριακή, 16:00).

Μια αναμέτρηση αποφασιστικής σημασίας, όσον αφορά την 3η θέση και το «καλό» εισιτήριο για το Europa League, που βρίσκει την πρωταθλήτρια να προέρχεται από διαδοχικές μέτριες εμφανίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα είναι απών, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ουκρανός έκανε θεραπεία και τίθεται εκτός για το ματς της 25ης αγωνιστικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάνταλος και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ εκτός ομαδικού έμεινε και ο Μιχάλης Μπακάκης αλλά πρόκειται για… ειδική περίπτωση.

Ο διεθνής μπακ χρειαζόταν αποφόρτιση, έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ένα πρήξιμο στο πέλμα, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι γερό «σκαρί» και πάντα τα καταφέρνει να είναι παρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν ισχύσει αυτό, τότε τα πράγματα γίνονται… τραγικά καθώς απουσιάζουν και οι δύο αριστεροί μπακ, Έλντερ Λόπες, Νίκλας Χουλτ η επιστροφή των οποίων έχει δρομολογηθεί για το τέλος του μήνα, καθώς μεσολαβεί διακοπή του πρωταθλήματος μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Στην επανέναρξη (31 Μαρτίου) η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και στον αγώνα αυτό έχει επιλέξει ο Μανόλο Χιμένεθ να στερηθεί και τους δύο ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν κάρτες, τον Εζέκιελ Πόνσε και τον Ούρος Τσόσιτς.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης