Πανέτοιμη είναι η ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα της με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19.30) στο Περιστέρι, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με νέο προπονητή, καθώς ως γνωστόν επέστρεψε στην τεχνική τους ηγεσία ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και με αναμενόμενες απουσίες, αφού οι Κρίστιτσιτς και Μπακασέτας δεν υπολογίζονται λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας και συνέχισε το πρόγραμμά του. 

Αντίθετα ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει τελικά διαθέσιμο και τον Μιχάλη Μπακάκη, που ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό στον γλουτό από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Σιμόες, ο ο οποίος ενεργοποιήθηκε αγωνιστικά, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης