Μελισσανίδης: «Πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο δικό μας γήπεδο»

Μελισσανίδης: «Πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στο δικό μας γήπεδο»
Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», ο οποίος έφτασε στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου λίγα λεπτά πριν τις 20.00, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης και μετά την βράβευσή του από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Χρήστο Παπαδόπουλο, πήρε τον λόγο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά. Να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους. Ήμουν παιδί όταν ερχόμουν και έβλεπα τον Νεστορίδη, τον Σαραφίδη, τον Καραφέσκο και τον Κεφαλίδη. Γίναμε εμείς βετεράνοι και αυτοί είναι ακόμα παιδιά, τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω.

Τους εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και το μόνο που έχω να τους πως είναι ότι πολύ σύντομα αυτές οι εκδηλώσεις θα γίνονται στη δική μας αίθουσα, στο δικό μας γήπεδο. Σε εκείνη τη γειτονιά τα έχετε νιώσει διαφορετικά».


Φυσικά δεν ήταν δυνατό να απουσιάσει από τις βραβεύσεις η πρωταθλήτρια του 2018 που εκπροσωπήθηκε από τον Μιχάλη Μπακάκη, τον Παναγιώτη Τσιντώτα, τον Τάσο Μπακασέτα, τον Κώστα Γαλανόπουλο και τον Ροντρίγκο Γκάλο. Το «παρών» έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Νίκος Λυμπερόπουλος.

Επίσης τιμήθηκαν με ειδικά βραβεία ο Γιώργος Λιάνης, ο Σάββας Καλεντερίδης, η διακεκριμένη παιδοογκολόγος-αιματολόγος κα Κοσμίδη, το Λιμενικό της Ραφήνας, που έδωσε τις μάχες στις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου στο Μάτι, οι μουσικοσυνθέτες, Αλέκος Χρυσοβέργης και Νίκος Ζούδιαρης, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μιμίκος, ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, Γιάννης Σουρτζής, ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο διοικητικός ηγέτης του χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης, ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος και τέλος οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μιχάλης Καψής και Ιβάν Ρούσεφ.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν ο δημοσιογράφος, Γιάννης Μπίλιος και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

H βράβευση του Δημήτρη Μελισσανίδη

 
 

Πηγή φωτογραφίων: Intime

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 21:40