Η ατυχία δεν λέει να εγκαταλείψει με τίποτα την ΑΕΚ, η οποία δέχτηκε νέο -και μάλιστα μεγάλο- αγωνιστικό πλήγμα που αφορά στον αρχηγό της, Πέτρο Μάνταλο.

Ο διεθνής μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, δεν συμμετείχε ούτε στο πρόγραμμα του Σαββάτου και ως εκ τούτου τέθηκε νοκ άουτ από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (7/10, 20:30).

Παράλληλα, ούτε ένα από τα υπόλοιπα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν επιλύθηκε εγκαίρως, καθώς τόσο ο Αλεφ όσο και ο Οικονόμου κρίθηκαν ανέτοιμοι αγωνιστικά, κι έτσι έμειναν εκτός αποστολής, όπως συνέβη και με -τους επίσης τραυματίες- Αλμπάνη, Λόπες και Πόνσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αυτές οι σημαντικές απουσίες σαφέστατα κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Εβρίτη προπονητή, που αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λούκας Μπογέ, ο οποίος πάντως δεν έχει παίξει από την αρχή της σεζόν και προέρχεται από απουσία δύο μηνών λόγω προβλήματος τους κοιλιακούς.


Αναλυτικά η «κιτρινόμαυρη» αποστολή
: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Μπογέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης