Η μεγάλη στιγμή, για την οποία ζουν και αναπνέουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.

Φυσικά αναφερόμαστε στην επιστροφή της «Ένωσης» στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου μπαίνουν οι τελευταίες… πινελιές στην επιβλητική «Αγια-Σοφιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, στο πλαίσιο της σημερινής επιθεώρησης από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την πρόοδο των εργασιών για το νέο γήπεδο του συλλόγου, ενημέρωσε ότι μετράμε αντίστροφα για την αποπεράτωση του έργου.

Χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου», ο οποίος έδωσε το παρών στην «Αγια-Σοφιά», τόνισε ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε περίπου 10 μήνες από τώρα θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα.

«Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία, θέλουμε λίγο ακόμα. Περίπου σε 10 μήνες θα απολαύσουμε αυτό το γήπεδο που έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Γιώργο Πατούλη για όλη την προσπάθεια που κάνει και μας λύνει όλα τα προβλήματα αμέσως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρόνια ολόκληρα, εδώ σε αυτόν τον ιερό χώρο που φτιάξανε το γήπεδο οι παππούδες μας, εμείς καταφέραμε να το δημιουργήσουμε ξανά, να φτιάξουμε το γήπεδο μας. Ήρθε η στιγμή, πολύ σύντομα θα το χαρούμε όλοι.

Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτεία, όλους όσοι βοήθησαν, τον κ. Πατούλη, όλους, για να φτάσουμε εδώ και να χαρούμε αυτό το γήπεδο που τόσο πολύ θέλουμε και τόσα χρόνια περιμένουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης Μ. Κουρή και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας κ. Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των αναδόχων.

Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά από έναν χρόνο από τότε που ήρθα εδώ για την έναρξη των εργασιών, βλέπω να παίρνει σάρκα και οστά το όραμα του προέδρου και της ομάδας, παράλληλα όμως και δικό μας υπό την έννοια ότι αναγνωρίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι σημαντική και για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία και ευρύτερα για τον πολιτισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες μας που βρίσκονται πάντα κοντά στο έργο και είναι σε αγαστή συνεργασία με τους αναδόχους, ώστε όλα τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται εν τη γένεσει τους. Κάνουμε μεγάλο αγώνα, ώστε του χρόνου να είναι όλα έτοιμα.

Τα έργα, τόσο στο γήπεδο, όσο και στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και θα διευκολύνουν σημαντικά τόσο τους διερχόμενους οδηγούς, όσο και τους φιλάθλους. Έχουμε ακόμη λίγο δρόμο, είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια, ώστε σύντομα να ακούγονται οι ήχοι του γηπέδου και οι φωνές των φιλάθλων».

Τέλος, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος επεσήμανε: «Θεωρώ σπουδαίο ότι το όραμα του προέδρου, ο στόχος και το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων υλοποιείται ουσιαστικά με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και όλων των τεχνικών επιτελείων των υπηρεσιών.

Θεωρώ σπουδαίο επίσης, ότι όλοι αυτοί οι στόχοι υλοποιούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, που ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι σε τέτοιας κλίμακας μεγάλα έργα το σκουριασμένο γραφειοκρατικό γρανάζι των υπηρεσιών συνήθως καθυστερεί την υλοποίησή τους.

Επομένως, αυτό το τρίπτυχο της ΠΑΕ, του κ. Μελισσανίδη, της Περιφέρειας και του Δήμου μέσα σε ένα διάστημα των επόμενων 9 – 10 μηνών γίνεται πραγματικότητα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης