Τρεις ημέρες μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, στέλνοντάς τους μήνυμα για ριζικές αλλαγές εν όψει της νέας σεζόν, προκειμένου η «Ένωση» να καταφέρει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», ανέφερε αρχικά σε ήρεμο ύφος ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως να μην μπορείτε παραπάνω»

Eν συνεχεία αναφερόμενος στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια του Κυπέλλου ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε με νόημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό.

Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έγινε παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο Μελισσανίδης μετέβη στα γραφεία της ΑΕΚ, όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του.

Μάλιστα εκτιμάται πως μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της παραμονής του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης