Την πρωτοχρονιάτικη πίτας της έκοψε η ΑΕΚ το απόγευμα της Τετάρτης με τον διοικητικό ηγέτη της «Ένωσης», Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει μήνυμα προς όλους για «γήπεδο και επιστροφή της ομάδας εκεί όπου ανήκει κατακτώντας τίτλους».

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και να βοηθήσετε και εσείς στον τομέα σας σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για να δούμε ξανά την ομάδα μας όπως την θέλουμε τόνισε αρχικά ο «Τίγρης», ο οποίος μαζί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μοίρασαν τα κομμάτια στα μέλη της ομάδας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε πει ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο και θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει, να γίνει μεγάλη και να κατακτήσει πρωταθλήματα».

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της «Ένωσης», Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν παρέλειψε να δώσει και τις ευχές του στους παίκτες: «Καλή χρονιά, με υγεία και εύχομαι όλοι να βοηθήσετε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Όσον αφορά τα τρία φλουριά, που αντιστοιχούσαν σε 1.500 ευρώ έπεσαν στους Ιβάν Μπρέσεβιτς, Μιχάλη Παυλή και Παναγιώτη Ντούνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Κροάτης φορ στάθηκε τυχερός και στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, κερδίζοντας ένα τριήμερο ταξίδι στην Ρώμη.

Το παρών στην κοπή της «κιτρινόμαυρης» πίτας εκτός από τους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Δημήτρη Μελισσανίδη, έδωσαν επίσης οι Βασίλης Δημητριάδης και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης