Μελισσανίδης: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»

Μελισσανίδης: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ομάδας, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτον έμενα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και αναφέρθηκε στο επεισόδιο του Τσόσιτς με τον Χουλτ:

«Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου. Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Τέλος, ο Μελισσανίδης έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών στο ματς απέναντι στην Μπάγερν: «Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σ’ ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Και θέλω να σας πω συγχαρητήρια γι αυτό».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018, 19:48