Μελισσανίδης: «Πιο σημαντική η υπογραφή της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 16:24
Μελισσανίδης: «Πιο σημαντική η υπογραφή της Περιφέρειας με την Ερασιτεχνική»

Ακόμη ένα βήμα για την ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έγινε σήμερα, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας υπεγράφη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής η σύμβαση για την υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά τις σχετικές υπογραφές ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Χαίρομαι που πριν λίγο καιρό καθίσαμε σε αυτό το γραφείο και δώσαμε κάποιες υποσχέσεις. Αυτές οι υποσχέσεις υλοποιούνται πλέον βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά η σημερινή υπογραφή είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη και χαίρομαι ιδιαίτερα».

Από τη μεριά του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε: «Θέλω κι εγώ από τη μεριά μου να ευχαριστήσω για την προσπάθεια. Πρέπει όμως να πούμε ότι αυτή είναι η προτελευταία υπογραφή. Η βασική και ουσιαστική υπογραφή για να τελειώσει το γήπεδο μας είναι αυτή της Περιφέρειας με τον Ερασιτέχνη. Αυτό μας επείγει. Αυτό που υπογράφουμε σήμερα είναι ένα έργο του Δημοσίου. Η Περιφέρεια φτιάχνει έναν δρόμο που έχει σχέση βέβαια με το γήπεδο. Το ουσιαστικά για εμάς η υπογραφή Περιφέρειας-Ερασιτεχνικής. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε πλέον την Περιφέρεια για να μπει μέσα και να τελειώσει το γήπεδο μας».

Εν συνεχεία ο κ. Πατούλης δεσμεύτηκε πως όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε μέσα σε λίγους μήνες ότι πράττουμε ό,τι έχουμε υποσχεθεί. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και αυτή τη υπογραφή με τον Ερασιτέχνη».

Ερωτηθείς για το πότε θα μπουν οι υπογραφές ο περιφερειάρχης Αττικής είπε: «Την ημερομηνία θα τη δώσει η Υπηρεσία μας όμως οφείλω να σας πω όμως ότι κάναμε έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες και παρότι είχαμε πει ότι αυτή η υπογραφή θα μπει μάλλον μετά τις γιορτές χαίρομαι που καταφέραμε να γίνει είκοσι περίπου μέρες πριν. Το ίδιο θα κάνουμε και για τις άλλες ενέργειες. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019, 16:29