«Μένει για να φύγει ο Κρισάντους»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, 08:49
«Μένει για να φύγει ο Κρισάντους»
Ο μάνατζερ του Μακόλεϊ Κρισάντους προέβλεψε την παραμονή του πελάτη του στην Ένωση μέχρι το καλοκαίρι, οπότε τελειώνει το συμβόλαιό του.

«Ο Μακόλεϊ είναι το καλύτερο παιδί και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Ρωτήστε όποιον θέλετε στην ΑΕΚ. Του είπαν να αποχωρήσει από την ομάδα και είπε ΟΚ. Το πρόβλημα ήταν, και γι’ αυτό μένει ο παίκτης στην ΑΕΚ, ότι το κλαμπ ζητούσε χρήματα. Δεν άφηνε τον παίκτη ελεύθερο, αλλά μόνο με μεταγραφή. Υπήρχε ενδιαφέρον από πέντε συλλόγους, μεταξύ των οποίων από την Καϊζερσλάουτερν, την Έλτσε και εντονότατο από την Πονφεραντίνα. Αλλά δεν έγινε κάτι και ο Μακόλεϊ θα μείνει στην ΑΕΚ για τον λόγο που σας είπα. Επειδή το κλαμπ ζητούσε χρήματα» δήλωσε αρχικά ο Γκόρντον Στίπιτς.

Για το ενδιαφέρον από Ουκρανία και Κίνα, όπου η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα, ανέφερε: «Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από αυτές τις χώρες. Αλλά ξαναλέω θα γίνει κάτι μόνο αν μείνει ελεύθερος. Αλλιώς θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου λήγει το συμβόλαιό του και μετά θα δούμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016, 09:02