Τις προπονητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία του «δικεφάλου» με τον Νίκο Νοτιά, όσον αφορά στη χρήση τους, άνευ αντιτίμου, από την «Ένωση».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης στο πρόσφατο ταξιδι του στις ΗΠΑ είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και ήρθαν σε συμφωνία, με τον Νίκο Νοτιά να κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει προ διετίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει την υποχρέωση της ΠΑΕ ΑΕΚ να προχωρήσει σε έργα βελτίωσης και αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου.

Ανάμεσα στα έργα αυτά, εκείνο που επείγει είναι κατασκευή ακόμα ενός γηπέδου, ούτως ώστε να ρυθμιστεί το πρόβλημα που υπάρχει με τις ακαδημίες, έως και την ομάδα Κ14 που περιορίζονται να χρησιμοποιούν τα Σπάτα μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα (τις υπόλοιπες «μεταναστεύουν» σε άλλες εγκαταστάσεις, τις οποίες φυσικά μισθώνει η ΠΑΕ).

Mε Μητσικώστα τα διαρκείας

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook η ΑΕΚ, ο Γιώργος Μητσικώστας πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2015/2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυρίσματα έγιναν σήμερα με τη συμμετοχή μελών της Ακαδημίας της ΠΑΕ, ενώ από τους παίκτες μπροστά από τις κάμερες βρέθηκαν ο Πέτρος Μάνταλος, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Χρήστος Αραβίδης και ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Σύντομα αναμένεται δε να βγει «στον αέρα το διαφημιστικό σποτ για «μια αγάπη διαρκείας», όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης