Η Λας Πάλμας κάνει ότι είναι δυνατό για να ξαναφορέσει την φανέλα της ο Σέρχιο Αραούχο και εκείνος δηλώνει ότι επιθυμεί να παίξει με την ισπανική ομάδα στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή είναι μια πραγματικότητα, όπως αναφέρει σήμερα η As, που όλοι γνωρίζουν στο νησί.

Όμως για να συμβεί αυτό χρειάζεται η ομάδα των Καναρίων να δείξει ιδιαίτερη μεταχείριση στον Αργεντινό πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Και φαίνεται ότι θα το κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα, η Λας Πάλμας έχει υποσχεθεί στον Αραούχο να σεβαστεί το συμβόλαιό του που αφορούσε την παρουσία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία και να μην υποστεί μείωση κατά 50%, όπως γίνεται με τους άλλους παίκτες.

Αποτελεί προσωπική δέσμευση του προέδρου, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, που πιστεύει πολύ στον Αραούχο, με συνέπεια να αποδεχθεί να μη μειώσει τις αποδοχές του, κάτι που πάντως προβλέπεται στο συμβόλαιο, οπότε να είναι ευτυχισμένος στη Λας Πάλμας.

Έτσι, σύμφωνα με τους Ισπανούς, πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παραμονή του, για να εργαστεί μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να γιορτάσουν στο τέλος της σεζόν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης