Σε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχει εξελιχθεί ο Τάσος Αυλωνίτης και οι δύο ομάδες κυριολεκτικά «σφάζονται» στα πόδια του. Πάντως στην εν λόγω μετεγγραφική υπόθεση έχει δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου φέρεται να είχε έρθει από τώρα σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ήταν το να αποφασίσουν οι «ερυθρόλευκοι» αν θα τον αποκτούσαν από τώρα ή θα τον άφηναν στον «ιστορικό» μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως έχουν σχηματιστεί «σύννεφα» στη μεταγραφή του παίκτη στους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί, η ΑΕΚ… μέσω του Αχαρναϊκού, κατέθεσε στην ΕΠΟ και τη Football League δελτίο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον παίκτη του Πανιωνίου, το οποίο θα είναι σε ισχύ -και αυτό- από το καλοκαίρι.

Αυτό έγινε μέσω του Αχαρναϊκού, καθώς η Ένωση ως ΠΑΕ έχει πάψει να υφίσταται και υπάρχει μόνο ως ερασιτεχνικό σωματείο και ως εκ τούτου δεν μπορούσε η ίδια να καταθέσει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παράλληλα, σύμφωνα με φήμες η ΑΕΚ είχε δώσει και προκαταβολή στον ποδοσφαιριστή μετά τη συμφωνία τους. Ο ίδιος πάντως ο παίκτης, με εξώδικο που απέστειλε στον «δικέφαλο», ξεκαθαρίζει πως τα χρήματα που έλαβε ήταν δανεικά και όχι για τη δική τους συμφωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει όμως, το να έχει υπογράψει ο ποδοσφαιριστής σε δύο επαγγελματικές ομάδες ταυτόχρονα είναι κάτι παράνομο και ως εκ τούτου κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως θα υπάρξουν αρκετά επεισόδια στο συγκεκριμένο σίριαλ και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης