Βαθμολογικές απώλειες είχε τη Δευτέρα η ΑΕΚ, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Football League, καθώς η ομάδα του Δέλλα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη «Ριζούπολη».

Αυτή ήταν δεύτερη ισοπαλία στην φετινή διοργάνωση για τον «δικέφαλο», ο οποίος είδε το παιχνίδι με την «ελαφρά ταξιαρχία» να αρχίζει γι’ αυτ΄όν με τους χειρότερους οιωνούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση μόλις στο 23′ έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Πλατέλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Κοτσώνη, ο οποίος παραβίασε την εστία του Ανέστη με κεφαλιά.

Πάντως η «Ένωση» έφτασε στην ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 81΄, παράβαση που δόθηκε για το κράτημα του Χατζηζήση στον Αραβίδη, το οποίο αμφισβήτησαν οι παίκτες του Απόλλωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο διαιτητής ακύρωσε τέρματα της ΑΕΚ που σημείωσαν οι Μάνταλος και Αραβίδης, ως οφσάιντ, ενώ στο 86΄ το ανάποδο ψαλίδι του Μπρέσεβιτς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ένωση μετά την αποβολή του Μάνταλου στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Κίτρινες: Ηρακλής, Φαρινόλα, Λαγός, Πίτκας, Καραδέμητρος, Χατζηζήσης, Κοτσώνης, Γκόλιας / Μπαρμπόσα

Κόκκινες: Πλατέλλας (23΄ κίτρινη), Μάνταλος (87΄, 2η κίτρινη)

Απόλλων (Α. Βοσνιάδης):
Πίτκας, Χατζηζήσης, Κοτσώνης, Γκόλιας, Κύργιας, Ηρακλής (80΄ Χατζής), Λαγός (58΄ Πινέιρο), Καραδέμητρος, Ανγκούλο (72΄ Τζιώρας), Βάντερσον, Φαρινόλα.

ΑΕΚ (Τρ. Δέλλας): Ανέστης, Σοϊλέδης, Μπακάκης, Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος (59΄ Μπρέσεβιτς), Ανάκογλου, Αραβίδης, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα (90΄ Ρόβας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης