Mε τον τίτλο «Πανικός στο Μαρακανά», η αθλητική ιστοσελίδα της Σερβίας, «Kurir» σε ρεπορτάζ της αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Νέναντ Κρστίτσιτς, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Παρά το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τον Ερυθρό Αστέρα ανέρχεται στα 500.000 ευρώ, στο ρεπορτάζ της η εφημεερίδα τονίζει πως το ποσό που απαιτείται για να μετακινηθεί ο Κρστίτσιτς σε μια άλλη ομάδα ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ.
Βέβαια, τo αν αυτό ισχύει ή όχι, θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες οπότε και θα ενταθούν οι προσπάθειες της ΑΕΚ να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Είναι δεδομένο πάντως πως αν η αναφορά των σέρβικων δημοσιευμάτων είναι σωστή και τα λεφτά που απαιτούνται για την απόκτησή του είναι τα διπλάσια από αυτά που υπολογίζονται από την «Ένωση», τότε νέα δεδομένα δημιουργούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:
«Ο Νέναντ Κρστίτσιτς είχε το προηγούμενο καλοκαίρι προσφορά από την Πάρμα, αλλά λόγω του Champions League, αποφάσισε να μείνει στον Ερυθρό Αστέρα.
Διαπραγματεύτηκε με την ομάδα την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν ικανοποιήθηκε ούτε από τα χρήματα που του έδιναν, ούτε με τη χρονική διάρκεια, αφού η ομάδα του Βελιγραδίου ήθελε να υπογράψει μέχρι το 2023.
Η διοίκηση έχει πει ότι θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια να διαπραγματευτεί μαζί του και αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης