Mολονότι αρκετές φορές το όνομά του έχει συνδεθεί με ομάδες του εξωτερικού, ο ίδιος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος τόνισε ότι στην παρούσα φάση είναι καλά στην «Ένωση» και δεν ψάχνεται να φύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει για το εάν υπάρχει πρόταση από τη Ρόμα, επισήμανε: «Κάτι συγκεκριμένο δεν υπήρχε, εξάλλου κι άλλες ομάδες είχαν ενδιαφερθεί. Αυτό που έχω καταλάβει για μια τέτοια μεταγραφή είναι ότι πρέπει να κάτσουν οι συγκυρίες. Με αυτό το κομμάτι ασχολείται ο πατέρας μου. Είμαι καλά στην ΑΕΚ. Δεν ψάχνω κάτι για να φύγω».

Ερωτηθείς για τους στόχους της ΑΕΚ, ο διεθνής γκολκίπερ ανέφερε: «Είναι εφικτό να βγούμε στο Champions League, δεν ξέρω την κατάσταση που είμαστε. Όπως όλες οι ομάδες, εάν έχουμε τη φόρμα των τελευταίων αγώνων πριν από τη διακοπή, νομίζω είναι σχετικά εύκολος στόχος».

Όσο για το υπό κατασκευή νέο γήπεδο της ομάδας είπε: «Δεν το σκεφτόμουν τόσο έντονα όταν πήγα στην ΑΕΚ, τώρα μου αρέσει που το βλέπω να γίνεται πραγματικότητα κι από τις εικόνες που δημοσιεύει η ΠΑΕ, θα ήθελα ο πρώτος αγώνας να έχει κόσμο. Δεν είχα πάει στο παλιό γήπεδο, είχα πάει στο ΟΑΚΑ. Θυμάμαι το ματς με τη Μίλαν, με τον Παναθηναϊκό, κι ένα ματς με τον Εργοτέλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης