Με 24 ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζον.

Μοναδικοί απόντες από τις εγκαταστάσεις των Σπάτων ήταν ο Πέτρος Μάνταλος και ο Βασίλης Μπάρκας που έχουν επιπλέον άδεια λόγω της παρουσίας τους στην εθνική Ελλάδας στις αρχές του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οι 24 που έδωσαν το «παρών» στο πρώτο ραντεβού της σεζόν ήταν οι εξής: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Πάντος, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Σαμπανάντζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιακουμάκης και Λιβάγια.

Οι Μάνταλος και Μπάρκας, θα ενσωματωθούν στην ομάδα τη Δευτέρα, ημέρα στην οποία θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Ντέλετιτς. Και οι τρεις θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης στο Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αύριο (28/6) το πρωί θα περάσει από εργομετρικά το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών (το πρώτο πέρασε σήμερα), ενώ η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.00. Το Σάββατο και τη Δευτέρα η ομάδα θα έχει διπλή προπόνηση, την Κυριακή ρεπό και το πρωί της Τρίτης οι παίκτες θα προπονηθούν για τελευταία φορά στα Σπάτα, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Κίελτσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης