Σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA o Λούκας Μπογέ επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να ανακάνψει η ΑΕΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι όσο πονάει ο κόσμος της ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα του «δικεφάλου» τόσο πονάνε κι αυτοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης της «Ένωσης»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λόγους που η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά: «Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ίσως φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες. Υπάρχει και καλή και κακή περίοδος. Το σημαντικό είναι ότι εξαρτάται από εμάς να αναστρέψουμε την κατάσταση. Να είμαστε όλοι μαζί και να στηρίξουμε την ομάδα».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας: «Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλή. Ακούμε τις αποφάσεις και θα προσαρμοστούμε σε αυτές. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην αρχή».

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ΑΕΚ: «Το μήνυμα στον κόσμο είναι ότι όσο πονάει αυτός, το ίδιο πονάμε και εμείς. Θέλουμε να ανακάμψουμε, δεν είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε ακριβώς τον ίδιο πόνο που έχει και ο μέσος φίλαθλος της ΑΕΚ. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για το τι φταίει για τα στραβά αποτελέσματα: «Όταν τα πράγματα πάνε καλά η ψυχολογία ανεβαίνει. Όταν έρχεται το κακό αποτέλεσμά είναι φυσιολογικό να σε επηρεάσει και ψυχολογικά. Από εμάς εξαρτάται να γυρίσουμε την κατάσταση ξεκινώντας από το ματς με την Ξάνθη. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι τα περσινά παιδιά βγάλανε την ομάδα πρωταθλήτρια και οι αντίπαλοι που παίζουν με εμάς βγάζουν παραπάνω θέληση. Ίσως κόντρα σε άλλες ομάδες να μην κάνουν τέτοια προσπάθεια απ’ ότι με εμάς που είμαστε πρωταθλητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν υπάρχει πίεση εν όψει Ξάνθης: «Αυξάνεται η πίεση όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Έχουμε όμως μεγάλης αξίας παίκτες και πρέπει να δείξουμε ωριμότητα και αντίδραση. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα αλλά πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Εμείς καλούμαστε να βγάλουμε την ομάδα από την κρίση. Θα είναι όμορφο ότι θα έχουμε τον κόσμο μας την Κυριακή. Να μας δώσει ώθηση και εμείς να δώσουμε ώθηση στην ομάδα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος με την πορεία του: «Ικανοποιημένος 100% δεν είμαι. Κάποιες στιγμές βοήθησα, άλλες στιγμές όχι. Όσο περισσότερο χρόνο έχει ένας παίκτης αποκτά ρυθμό και με περισσότερο χρόνο θα βοηθήσω την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης