«Να επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, 16:41
«Να επιστρέψω στην ΑΕΚ»
Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι παραχώρησε συνέντευξη στην Crack Deportivo και τόνισε ότι ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα τη ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται στην πατρίδα του και προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

«Είμαι στην Αργεντινή, ζήτησα να με αφήσουν να έρθω για τρεις εβδομάδες, προκειμένου να αναρρώσω. Η αποκατάστασή μου βαίνει καλύτερα. Έφθασα στην Αργεντινή χωρίς να μπορώ να περπατήσω και τώρα είμαι καλύτερα. Ο τραυματισμός προήλθε από κακοτυχία, αλλά τώρα σκέφτομαι αυτό που έρχεται. Τώρα, πρέπει να επιστρέψω στην ΑΕΚ, γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο. Και η ΑΕΚ και η Μάντσεστερ Σίτι μου φέρθηκαν πολύ καλά και με άφησαν να επιστρέψω στην πατρίδα μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έφθασα στην πατρίδα μου χωρίς δύναμη, δεν μπορούσα να περπατήσω, τώρα μπορώ, αν και νιώθω κάποιες ενοχλήσεις. Όλα βαίνουν καλώς και πιστεύω ότι θα επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους σε λιγότερο από ένα μήνα. Τραυματίστηκα σε μια ημέρα που είχαμε ρεπό. Τώρα σκέφτομαι τα play-offs, τα οποία αρχίζουν πριν το Μάιο, για να τελειώσω τη σεζόν παίζοντας. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ, μέχρι τον Ιούνιο. Εάν μπορώ να παίζω θα είμαι με τους συμπαίκτες μου μέχρι την τελευταία ημέρα, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζω πολύ καλά στην Ελλάδα, μοιάζει με την Αργεντινή, αλλά με παραλίες».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, 16:44