Tη χαρά του για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ εξέφρασε λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κλεμάν Μισελέν.

Το νέο απόκτημα της Ένωσης στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου της Super League και την επιστροφή της ομάδας στο Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος Γάλλος δεξιός φουλ μπακ μίλησε στο κανάλι της ΑΕΚ τονίζοντας πως «είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ, το να παίξω στο εξωτερικό είναι για μένα μία καινούργια εμπειρία, αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος και τιμημένος που αυτό γίνεται με τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτό που μένει είναι να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αλλά το συναίσθημά μου είναι η υπερηφάνεια.»

Για το αν γνωρίζει κάτι για τη νέα του ομάδα, είπε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι ήρθα σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, γνωρίζω όλα τα κατορθώματα που έχει επιτύχει κατά το παρελθόν στην Ευρώπη, είναι μια ομάδα εκπληκτική και έχω φίλους Γάλλους που μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ.»

Για το αν έχει επισκεφθεί το ΟΑΚΑ και την “OPAP Arena”: «Το Ολυμπιακό Στάδιο είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το φαντάζομαι ήδη με οπαδούς στις εξέδρες. Ως προς το νέο γήπεδο, έχω ήδη δει πολλά βίντεο, πρόκειται για κάτι το καταπληκτικό, τις επόμενες μέρες θα το επισκεφθώ και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ και εκεί.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες και τους στόχους που έχει θέσει ήταν ξεκάθαρος: «Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με αυτές της ομάδας. Να ξαναβρεθούμε και πάλι στη θέση του πρωταθλητή, να επιστρέψουμε στο Champions League, να ζήσουμε και πάλι μοναδικές στιγμές με τους οπαδούς μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης