Ο Ροντρίγκο Γκάλο παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ (15/2, 22:05, Cosmote Sport 2) και τόνισε ότι στόχος της ΑΕΚ είναι να κάνει κάτι σημαντικό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Έχουμε μια φυσιολογική κούραση. Όμως σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς, κανείς δεν θα είναι κουρασμένος. Είναι μια σημαντική διοργάνωση, θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε κάθε κούραση και να μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε κάτι σημαντικό», είπε και ρωτήθηκε για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Και όλη η ομάδα. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε. Και αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο. Μια νίκη θα είναι σημαντική και για την Ευρώπη και για την ψυχολογία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στην ερώτηση αν σε σχέση με το πρωτάθλημα και το κύπελλο, το ματς της Ευρώπης είναι λίγο πιο ελεύθερο, απάντησε: «Θα μιλήσω αποκλειστικά για μένα. Θέλω να κερδίσω αύριο. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Αυτό σκέφτομαι σε κάθε παιχνίδι. Και το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό να το κερδίσει η ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης