Ως ένα βήμα που ώθησε την καριέρα του πιο μπροστά, περιέγραψε τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ ο Ιουνούτς Νεντελτσεάρου. Ο Ρουμάνος στόπερ, στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι της ΠΑΕ ΑΕΚ στο YouTube, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα βήμα μπροστά για εμένα. Η ΑΕΚ είναι ένα τεράστιο κλαμπ στην Ευρώπη και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζω για τους οπαδούς μας, είναι απίστευτοι. Ίσως οι καλύτεροι στην Ευρώπη και λόγω αυτού θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ, προκειμένου να τους ικανοποιήσω.

Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια με την ΑΕΚ, φυσικά. Γι’ αυτό ήρθα στην ΑΕΚ, να παλέψω για τρόπαια, όπως επίσης να παίξω στο Europa League, να κάνουμε κάτι καλό, να περάσουμε και να παίζουμε συνεχώς στο Europa και το Champions League.

Έπαιξα με την προηγούμενη ομάδα μου όλα τα ματς, είμαι έτοιμος, όμως τώρα εξαρτάται από τον προπονητή πότε θα αποφασίσει να παίξω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οπαδοί πρέπει να είναι κοντά μας όπως πάντα, όμως το ξέρουν ήδη αυτό, είναι απίστευτοι και στηρίζουν την ομάδα άνευ όρων».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης