Η ΑΕΚ στις 19:55 (Cosmote Sport 3) υποδέχεται την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και, παρά τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στους «32» του Europa League, έχει «χρέος» να παλέψει για τους βαθμούς.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο, το ευρωπαϊκό της μέλλον θα γίνει καλύτερο και παράλληλα θα διατηρήσει όσα με κόπο κατέκτησε, όταν ανέβηκε από τη θέση 208 (2017) στην 66η, όπου βρίσκεται σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με απολογισμό έως τώρα 3 βαθμούς, η ΑΕΚ ελπίζει μόνο σε ένα εξαιρετικά απίθανο σενάριο για να περάσει στην επόμενη φάση. Να νικήσει σήμερα και στην τελευταία αγωνιστική τη Λέστερ στην Αγγλία στις 10 Δεκεμβρίου και παράλληλα την ίδια ημέρα η Μπράγκα να μην καταφέρει να νικήσει εντός έδρας την αδιάφορη Ζόρια. 

Στο σημερινό ματς η «Ένωση» δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Σάκχοφ, τους τραυματίες Λόπες, Τσιγκρίνσκι και τους Παουλίνιο, Σιμάνσκι, που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA. 

Ο Καρέρα προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Νασίμ Χνιντ, αλλά και στον Κώστα Γαλανόπουλο αφήνοντας στον πάγκο τον Κρίστιτσιτς για να πάρει «ανάσες» ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Πάπα Μπούπα Ντιοπ, καθώς η UEFA έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.  

Πιθανές συνθέσεις: 

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Αλμπάνης, Λιβάγια, Ολιβέιρα

ΜΠΡΑΓΚΑ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμο, Σεκέιρα, Αντρέ Όρτα, Φρανσέρζιο, Αντρέ Κάστρο, Παουλίνιο, Ρικάρντο Όρτα, Γκαλένο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης