Μονόδρομος είναι η νίκη για την ΑΕΚ στο αποψινό (22:00 COSMOTE SPORT 2) εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Ζόρια Λουχάνσκ στη Ζαπορίζια.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πάση θυσία το πρώτο τους τρίποντο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Σεπτέμβριο του 2017, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τους οδηγήσει σε πρόωρο αποκλεισμό, αφού το χάσμα που θα δημιουργηθεί από τη Λέστερ και την Μπράγκα, τις άλλες δύο ομάδες του 7ου γκρουπ του Europa League, δεν θα καλύπτεται ούτε με… θαύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η Ζόρια, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει με δύο ήττες τη διοργάνωση. Συνεπώς, από τα μεσάνυχτα Παρασκευής, μόνο μία από τις δύο αντιπάλους θα έχει δικαίωμα στην ελπίδα. Ίσως και καμία σε περίπτωση ισοπαλίας!

Η ΑΕΚ θα παίξει για τελευταία φορά φέτος χωρίς όλους τους μακροχρόνια τραυματίες, τους Σιμάο, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία και μάλλον τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος είναι στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα κάνει την επανεμφάνισή του σε ματς τόσο υψηλού κινδύνου μετά από απουσία 10 μηνών.

Λείπει και ο Μιχάλης Μπακάκης, θύμα του Covid-19, αλλά και ο ασθενής Μάσιμο Καρέρα, κι έτσι την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του, Τζανλούκα Κολονέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΧΑΝΣΚ (Βίκτορ Σκρίπνικ): Σεβτσένκο, Φαβόροφ, Κομτσενόφσκι, Βέρνιντουμπ, Τσβεκ, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Κοτσέργκιν, Καμπάεφ, Γιουρτσένκο, Πέροβιτς

ΑΕΚ (Τζανλούκα Κολονέλο): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Ινσούα, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης