Oι Κρητικοί φημίζονται για το έθιμο των… μπαλωθιών ωστόσο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ αυτή που τις έριχνε ήταν η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Τραΐανού Δέλλα συνέτριψε με 4-1 τον ΑΟ Χανίων και διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών που τη χωρίζει στη βαθμολογία της Football League από την Παναχαϊκή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ένωση» προηγήθηκε στο 14ο λεπτό με τον Ανάκογλου, ενώ στο 29′ ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι «μπλε» μείωσαν προσωρινά στο 36′ με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο Πάγκαλος, ωστόσο ο «δικέφαλος» διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και με τα γκολ του Ανάκογλου στο 53′ και του Αραβίδη στο 82′ «σφράγισε» τη νίκη του.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο ματς ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους» έκανε ο νεοαποκτηθείς Νιγηριανός στράικερ, Μακόλεϊ Κρισάντους, που αντικατέστησε τον Ανάκογλου.


ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Ανέστης, Μπακάκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ρόβας, Ανάκογλου (78΄ Κρισάντους), Ντούνης (70΄ Γιόχανσον), Ντακόλ (43΄ Αραβίδης), Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς

AO Xανίων (Σούλης Παπαδόπουλος):
Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Ενγκουέμ (57΄ Γκούμας), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ρόχας (68΄ Αλέκου), Κρητικός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης