Ακόμα μία νίκη για τον πρώτο όμιλο της Football League πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία κέρδισε τον Φωστήρα στον Ταύρο με σκορ 3-1. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφιέρωσαν τη νίκη στον Πέτρο Μάνταλο! Σκόρερ χρίστηκαν οι Γιόχανσον, Πλατέλλας και Ζόριτς.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και αιφνιδιάστηκε, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπελέρης βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και νίκησε τον Βούρα που πήρε τη θέση του Ανέστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση αντέδρασε άμεσα και απείλησε στο 10’ με τον Αραβίδη και στο 13’ με τον Κρισάντους. Το 1-1 ήρθε στο 18’. Ο Αραβίδης σέντραρε από τα αριστερά και ο Γιόχανσον σκόραρε ένα γκολ, που αφιερώθηκε στον Πέτρο Μάνταλο, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το 2-1 ήρθε στο 36’, όταν ο Αραβίδης έδωσε στον Ζόριτς, ο οποίος σέντραρε και ο Πλατέλλας με πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Φωστήρα για το 2-1.Ο αγώνας τελείωσε στο 80’. Ο Ζόριτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Έτσι, η ΑΕΚ πανηγύρισε την 18η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League αυξάνοντας τη διαφορά της από Παναχαϊκή και Απόλλωνα στους 12 βαθμούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωστήρας (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Ζυγογιάννης, Γρομήτσαρης, Γκακέσα, Βλασόπουλος (72’ Υμεράι), Μουκίδης (46’ Σιώπης), Μουστόγιαννης (62’ Ράμα), Μπελέρης, Σμυρλής, Αχείμαστος, Μήτκας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας):
Βούρας, Μπακάκης (65’ Ρόβας), Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς (83’ λ.τ. Φαγέ), Αραβίδης (74’ Ντακόλ), Κρισάντους.

Η 22η αγωνιστική

Σάββατο 14 Μαρτίου
Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός 1-0 (14’ Σουάνης)

Κυριακή 15 Μαρτίου

Επισκοπή-Καλλιθέα 1-1 (2′ Μποτωνάκης – 32′ πεν. Μασάδο)
Παναχαϊκή-Άλιμος 3-0 (35′ Στεργίδης, 40′ Μπαλού, 55′ Κυβελίδης)
Χανιά-Ηρακλής Ψαχνών 3-0 (42′ Οικονομόπουλος, 87′ Καραγιάννης, 90’+2′ Εσόνο)
Φωστήρας- ΑΕΚ 1-3 (4′ Μπελέρης – 18′ Γιόχανσον, 36′ Πλατέλλας, 80′ Ζόριτς)

Ερμιονίδα-Πανηλειακός 3-0 (α.α)

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης