«Νιώθω ότι είμαι στην ομάδα εδώ και χρόνια»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 12:08
«Νιώθω ότι είμαι στην ομάδα εδώ και χρόνια»
Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχώρησε συνέντευξη στο «BHFudbal.ba» της Βοσνίας και τόνισε ότι νιώθει ήδη σαν να βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Αναλυτικά όλη η συνέντευξή του Βόσνιου:

«Οι πρώτες εντυπώσεις από τη διαμονή μου στον νέο σύλλογο είναι πραγματικά θετικές. Οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί τέλεια. Νιώθω ότι είμαι στην ομάδα εδώ και χρόνια. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Γρήγορα πήρα θέση στην ομάδα. Και για μένα είναι σημαντικό αυτό».

-Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντεμπούτο του και το κατά πόσο τον επηρέασε αρνητικά αυτό;

«Αυτό που έγινε είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούσε να επηρεάσει την προσαρμογή μου».

-Για το ποια είναι η άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν μπορώ ακόμα να μιλήσω γι’ αυτό, αφού έχω παίξει μέχρι στιγμής μόνο δύο αγώνες (σ.σ.: η συνέντευξη δημοσιεύθηκε πριν από το χθεσινό παιχνίδι» και οι δύο ήταν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες (σ.σ.: χιόνια στην Τρίπολη με τον Αστέρα και βροχή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) και έτσι δεν μπορώ ρεαλιστικά να εκτιμήσω την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι είναι ένα ισχυρό πρωτάθλημα και για μένα είναι σίγουρα πρόκληση για την καριέρα μου».

-Για τις φιλοδοξίες της ΑΕΚ στη σεζόν;

«Η ΑΕΚ πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο. Είναι ένας στόχος κι αυτήν τη σεζόν και φυσικά να παίξουμε στην Ευρώπη».

-Για το γεγονός ότι επέλεξε την ΑΕΚ από τον Ερυθρό Αστέρα που τον ήθελε και ποιος ο λόγος που ήρθε στην Αθήνα;

«Η ΑΕΚ ήταν πιο συγκεκριμένη στην πρότασή της και ήταν ο λόγος που αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα. Επίσης, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου είχε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς».

-Για την πρώην ομάδα του, την Τομσκ;

«Η Τομ Τομσκ βιώνει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και δυστυχώς όλοι οι ξένοι παίκτες έπρεπε να αναζητήσουν νέο περιβάλλον. Έτσι έκανα κι εγώ».

-Για τη ζωή του στην Αθήνα κι αν σκοπεύει να μάθει τη γλώσσα;

«Έχω πάει στην Ελλάδα αρκετές φορές. Είχα έρθει για διακοπές, αλλά επίσης έχω παίξει και με την Εθνική ομάδα και έτσι ήμουν ήδη εξοικειωμένος με την ομορφιά της Ελλάδας. Μου αρέσει η πόλη και ο σύλλογος. Βρήκα ένα διαμέρισμα και απλώς περιμένω την οικογένειά μου. Τη γλώσσα δεν μπορώ να τη μάθω. Είναι δύσκολη».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 13:02