Χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο και για το γεγονός ότι αυτά συνδυάστηκαν με τη νίκη (3-2) της ΑΕΚ, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη στην υπόθεση του τίτλου.

«Είμαι πάντα χαρούμενος όταν σκοράρω. Σήμερα το ήθελα περισσότερο. Θέλαμε η ομάδα να φύγει νικήτρια με κάθε τρόπο. Για να μειώσουμε τη διαφορά. Νιώθαμε αυτήν την υποχρέωση. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, πιο χαρούμενος όμως είμαι για τη νίκη της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, νομίζω στο πρώτο μέρος έχουν μόνο την φάση του πέναλτι. Μετά μείνανε πιο πίσω. Εμείς είχαμε το δοκάρι, την ευκαιρία του Λιβάγια. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά είχαμε σωστή συμπεριφορά. Δείξαμε την προσωπικότητα μας, μπήκαμε για να νικήσουμε», ανέφερε αρχικά άσος της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος αποκάλυψε που αφιέρωσε το γκολ, ενώ δήλωσε πως υπάρχει ακόμη συνέχεια για τον τίτλο στο πρωτάθλημα:

«Το γκολ το αφιέρωσα στην γυναίκα μου. Της το είχα πει. Την τύχη την ψάχνεις. Στο πρώτο γκολ δεν θα έμπαινε ποτέ η μπάλα αν δεν έκανα αυτήν την κίνηση. Επίσης στο 2-1, δεν θα γινόταν ποτέ το λάθος, αν δεν κυνηγούσα τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως επιθετικός περιμένεις πάντα το λάθος για να σκοράρεις. Δεν υπάρχει όμορφο και άσχημο γκολ. Αυτό που πιστεύω πάντα είναι ότι μέχρι να κριθεί μαθηματικά, πάντα έχεις ελπίδες. Το πιστεύω. Έχουμε δρόμο ακόμα, υπάρχουν και τα πλέι οφ όπου θα παίξουμε με τις καλές ομάδες, δεν έχει τελειώσει κάτι».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης