Σε συνέντευξή του σε βρετανικό Μέσο ο Νέλσον Ολιβέιρα επισήμανε ότι προτεραιότητα για εκείνον είναι η παραμονή του στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να κάνει ειδική μνεία στην «Αγια-Σοφιά», τονίζοντας ότι «χτίζουμε ένα εκπληκτικό γήπεδο».

Πάντως ο Πορτογάλος στράικερ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να έρθω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το πορτογαλικό.

Αλλά υπάρχουν κάποιοι πολύ μεγάλοι σύλλογοι. Μαζί με την ΑΕΚ υπάρχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ ανταγωνιστικό και είναι εκπληκτικά να ζεις σε αυτή τη χώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ολιβέιρα.

Εν συνεχεία κληθείς να μιλήσει για το μέλλον του στην «Ένωση» επισήμανε: «Νομίζω πως έχω την ποιότητα να παίξω στην Premier League. Αν αυτή η ευκαιρία προκύψει τότε είναι κάτι που θα αναλύσω με την ΑΕΚ για να δω αν είναι καλό και για τις δύο πλευρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά αυτό στο οποίο επικεντρώνομαι αυτή τη στιγμή είναι να μείνω στην ΑΕΚ. Χτίζουμε ένα νέο εκπληκτικό γήπεδο, ο σύλλογος αναπτύσσεται και θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ελλάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης