Ολιβέιρα: «Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι η ΑΕΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 17:14
Ολιβέιρα: «Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι η ΑΕΚ»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ τονίζοντας ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την βράβευση του: «Είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Θα ήμουν παραπάνω αν η ομάδα ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Τα βραβεία είναι καλά αλλά καλύτερα να πηγαίνουν στην ομάδα».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Δεν είναι καλή στιγμή για κανένα μας, θα πρέπει να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Όταν κάνουμε μια επίθεση δεν μπορούμε να κάνουμε υποδοχή και πάσα. Ο κάθε ένας να βάλει κάτι παραπάνω για να δείξουμε αυτό που μπορούμε. Αυτό που βλέπουμε, δεν είναι η ΑΕΚ».

Για το πως βιώνει την αλλαγή προπονητή και τον ερχομό του Καρέρα: «Δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω για τις αποφάσεις της διοίκησης. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο κ. Κωστένογλου, είτε είναι το τελευταίο του παιχνίδι είτε όχι, μας έχει βοηθήσει. Έχω μόνο καλά λόγια να πω. Ο κ. Κωστένογλου μας έχει βοηθήσει από την αρχή, είχε μια συμπεριφορά καλή με εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Όσον αφορά το επίπεδο, έχω εκπλαγεί θετικά. Είναι υψηλό το επίπεδο. Θα μπορούσα να πω ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με την Πορτογαλία. Είναι αρκετά δυναμικό πρωτάθλημα. Το μόνο αρνητικό ήταν η κατάσταση του τερέν στο γήπεδο της Λάρισας, ήταν ντροπή και επικίνδυνο για την σωματική μας ακεραιότητα».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι σε καλή κατάσταση τελευταία. Σίγουρα έχει ένα έξτρα κίνητρο. Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, 17:16