Στη μεγάλη σημασία που έχει για την ΑΕΚ το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στάθηκε σε δηλώσεις του στη NOVA ο Νέλσον Ολιβέιρα, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους της.

«Εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλω να το κερδίσω. Όπως όλοι μέσα στα αποδυτήρια θέλουμε να το κερδίσουμε. Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι η χαρά που θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Θέλουμε να δείξουμε και να αντιπροσωπεύσουμε επάξια αυτό που είναι η ΑΕΚ, οπότε εγώ προσωπικά αυτό που έχω να πω είναι ότι θέλω να το κερδίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος στράικερ στη NOVA.

Κληθείς να σχολιάσει αν ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις, ανέφερε: «Αυτό πρέπει να υπάρχει όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σε κάθε παιχνίδι. Πόσο μάλλον σε ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πάθος πρέπει να υπάρχει 100%, διαφορετικά τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είναι υποχρεωτικό να γυαλίζει το μάτι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης