Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τυπου, μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) της ΑΕΚ με τη Λάρισα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε τέτοιο γήπεδο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τους λόγους που έχασε ακόμη δύο βαθμούς η ΑΕΚ: «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι σε ένα κακό γήπεδο, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερο από ότι περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις για ποιότητα όταν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τη μπάλα λόγω του τερέν. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, υπήρχαν συνεχόμενα σφυρίγματα όμως αυτό που έγινε δεν ήταν ποδόσφαιρο είναι ντροπή να παίζεται μπάλα σε τέτοια γήπεδα. Αν είχε το γήπεδο κι άλλους χίλιους οπαδούς της Λάρισας ενδεχομένως να υπήρχαν κι άλλα σφυρίγματα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι άλλο για τακτικές και ποδοσφαιρική ανάλυση για αυτό το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αν πρέπει να νιώθει τυχερή η ΑΕΚ που δεν ηττήθηκε, λόγω και της ευκαιρίας του Μπαργκάν στο φινάλε: «Δεν αισθάνθηκα τυχερός όμως νομίζω πως θα μπορούσε η Λάρισα να πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση. Οι παίκτες της Λάρισας ξέρανε καλύτερα το γήπεδο από εμάς, εκμεταλλεύονταν καλύτερα τις καταστάσεις και περιμένανε σε σωστό χρόνο τη μπάλα τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η φάση που δεχτήκαμε στο τέλος προήλθε από ένα παιδικό λάθος και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης