Στην παραδοχή ότι η ΑΕΚ χρειαζόταν πολύ τη νίκη επί της Ξάνθης προχώρησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά την επικράτηση με 2-0 της Ένωσης επί της ακριτικής ομάδας στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα και προέρχεσαι από άσχημα αποτελέσματα, πρέπει να προσπαθήσεις να το γυρίσεις. Είχαμε καλή παρουσία αν αναλογιστούμε ότι 9 στους 11 είχαν παίξει και με τον Αγιαξ. Δεν έχουμε πολλές επιλογές αυτήν την περίοδο» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του « και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει πιο εύκολα το παιχνίδι.
Πάντα έχεις στο μυαλό σου ότι κάτι μπορεί να στραβώσει, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά και πήραμε το αποτέλεσμα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας, να παίξουμε καλά.

Ο Λούκας (Μπογέ) ήρθε από μεγάλη περίοδο απουσίας. Θέλει ακόμα ρυθμό, να μάθει τις κινήσεις των συμπαικτών του. Προσπαθεί, δουλεύει και σύντομα θα φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Ο Μάρκο (Λιβάγια) είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Μιλήσαμε και πριν το παιχνίδι και ήμουν σίγουρος ότι όταν μπει θα δώσει πράγματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης