Λίγες ώρες πριν αρχίσει ο κρίσιμος αγώνας της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, η ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί στο Facebook πως η UEFA εξέφρασε για ακόμη μία φορά την απόλυτη ικανοποίησή της σχετικά με την ασφάλεια στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ελληνικής ομάδας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στο ΟΑΚΑ να επιδείξουν την ίδια εικόνα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, όπως κάναμε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αποτρέπουμε άμεσα όποιον αποπειραθεί να της κάνει κακό, αδιαφορούμε παγερά για οτιδήποτε άσχετο με το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλήρες μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Την απόλυτη ικανοποίηση της UEFA και του Security Officer των τελευταίων εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το UEFA Europa League εισέπραξε για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο στο χθεσινό security meeting για τα μέτρα ασφάλειας του αποψινού αγώνα όσο και στο σημερινό organisational meeting παρουσία του παρατηρητή της συνάντησης.

»Την ίδια εικόνα προβολής και διαφήμισης της ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη οφείλουμε να διατηρήσουμε και απόψε με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της UEFA, στον πειθαρχικό της κανονισμό, αλλά και στη φιλοξενούμενη ομάδα της Ντιναμό Κιέβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, όπως κάναμε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Προστατεύουμε την ομάδα μας, αποτρέπουμε άμεσα όποιον αποπειραθεί να της κάνει κακό, αδιαφορούμε παγερά για οτιδήποτε άσχετο με το ποδόσφαιρο!

»Το σημερινό βράδυ αποτελεί έναν ακόμα μεγάλο σταθμό στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ, που απέκτησε και πάλι τη θέση και τον προορισμό της στις διοργανώσεις της UEFA.

»Kρατάμε ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και θωρακίζουμε ΜΟΝΟ με τη φωνή μας την ομάδα μας προκειμένου να φτάσει σε μία ακόμα μεγάλη πρόκριση και ευρωπαϊκή διάκριση.

»Όλοι απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο δίπλα στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για όλες τις μεγάλες στιγμές που μας έχουν χαρίσει μέχρι σήμερα.

»Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και απαγορεύεται αυστηρά να θέσουμε την ομάδα μας ακόμα και στον πιο μικρό κίνδυνο!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης