Ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό αναδείχθηκε η ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Αγρίνιο.

Το εκτός έδρας γκολ δίνει σαφώς το προβάδισμα στην Ένωση, η οποία θα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Καρέρα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική προσπάθεια, με τον Στράτο Σβάρνα να σημειώνει το πρώτο γκολ της επαγγελματικής του καριέρας.

Πιο συγκεκριμένα, με κεφαλιά μετά από ασίστ (επίσης κεφαλιά) του Λιβάγια, ο 23χρονος στόπερ έγραψε το 0-1.

Η «Ένωση» ήταν νωχελική στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να το εκμεταλλευτούν, να πάρουν μέτρα στο γήπεδο, να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες και –εν τέλει- να ισοφαρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 60΄ από λάθος του Τσιγκρίνσκι, ο Ρόσα έκλεψε τη μπάλα πέρασε την ασίστ στον Ντάουντα και ο Νιγηριανός με άψογη εκτέλεση διαμόρφωσε το 1-1.

Στο 84΄ η ΑΕΚ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να «αποδράσει» με νίκη, όταν ο Σιμάνσκι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Λιβάγια.

 

Κίτρινες: Μαρσιάλ, Ντάουντα, Μαλής – Τσινγκρίνσκι, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Χεσούς Φερνάντεθ, Τζανακάκης (76΄ Τσιγγάρας), Μαλής, Μαρσιάλ, Κέβιν, Σιέστεντ, Ντάλσιο, Ντίας (81΄ Ταχάρ), Φάρλει Ρόσα, Μουνιέ (63΄ Άλβαρες), Ντάουντα

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς (65΄ Σιμάνσκι), Σιμόες, Χουλτ, Μάνταλος, Αλμπάνης (23΄ λ.τρ. Αραούχο), Λιβάγια (86΄ Χριστόπουλος)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης