To βραβείο του MVP της 10ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Μάρκο Λιβάια της ΑΕΚ, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα και την ΑΕΚ:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος πραγματικά τόσο και με τον κόσμο όσο και με την ομάδα. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά τόσο στην Αθήνα όσο και την ομάδα».

-Για την βράβευσή του από τον κόσμο ως ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε, είναι σημαντικό για μένα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία με τον Ατρόμητο. Ευχαριστώ τον κόσμο που μπήκε σε διαδικασία να ψηφίσει».

-Για το αν θα έδινε σε κάποιον συμπαίκτη του το βραβείο:

«Θα το έδινα στον φίλο μου τον Έλντερ Λόπες, γιατί πραγματικά τρέχει σαν τρελός στο γήπεδο».

-Για το αν προτιμά να παίζει σέντερ φορ και αν είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του:

«Δεν έχω πρόβλημα να παίζω είτε πρώτος ή δεύτερος επιθετικός. Αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα όπου θέλει ο προπονητής. Σίγουρα με την απουσία του Μάνταλου μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσω και σαν επιτελικός, αλλά δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί».

-Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δείξει φέτος ότι τα πηγαίνουμε καλά στα σημαντικά παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι την Κυριακή θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο».

-Για το αν έπαιζε με το ίδιο πάθος και στην Ισπανία ή αν του βγάζει το πάθος η ΑΕΚ και για το ποιος είναι ο πιο τρελός στην ομάδα, ο ίδιος ή ο Βράνιες:
«Στην Ελλάδα ο κόσμος το ζει περισσότερο απ’ ότι στην Ισπανία. Προέρχομαι από την Κροατία όπου επίσης το οι οπαδοί το ζουν πιο πολύ, οπότε είμαι πιο συνηθισμένος σε αυτό και μου δίνει πολλή ώθηση. Το ίδιο συμβαίνει στην ΑΕΚ και μου αρέσει. Δεν ξέρω ποιος είναι πιο τρελός. Ο Βράνιες είναι καλό παιδί, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρελοί στην ομάδα».

-Για το αν σκέφτεται να ανανεώσει λόγω της αγάπης που του δείχνει ο κόσμος:

«Είμαι δανεικός, άρα εξαρτάται από την διοίκηση. Αν έρθουν αύριο, μεθαύριο ή σε δύο μήνες, εγώ μπορώ να υπογράψω».

-Για το ίνδαλμά του όταν ήταν μικρός:

«Ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Αντριάνο λόγω και θέσης, ήταν δύο ποδοσφαιριστές που θαύμαζα πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης