O Τραϊανός Δέλλας είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» είχε συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης με τον διοικητικό ηγέτη των «κιτρινόμαυρων»,  Δημήτρη Μελισσανίδη, στη διάρκεια της οποίας οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεωθεί η συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρξε συνάντηση του Δέλλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπου συζητήθηκαν γενικότερα θέματα οργάνωσης, ενώ έγινε και ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει.

Λίγες ώρες αργότερα ο «Κολοσσός» , όπως προαναφέραμε, συναντήθηκε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους δύο άντρες να δίνουν τα χέρια στη διάρκεια της δίωρης συνάντησής τους από τα Σπάτα βγήκε… λευκός καπνός, κι έτσι ΑΕΚ και Δέλλας θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης