Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και αφού επισήμανε τα λάθη τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τους είπε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τους εξήγησε ότι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

«Μπορούσαμε να κερδίσουμε στη Λεωφόρο. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε. Ήταν ένα ντέρμπι και αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνουμε. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάσουμε ούτε έναν βαθμό. Πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, να ανέβουμε στη δεύτερη θέση και να μειώσουμε τη διαφορά από τον πρώτο. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι θέλω την νίκη σε κάθε ματς. Συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα ντέρμπι πάντως, το θετικό ήταν ότι δεν φύγαμε ως ομάδα με άδεια χέρια από το γήπεδο» είπε αρχικά ο Ουρουγουανός στους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην προπόνηση, σύμφωνα με τη Live Sport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, τους επισήμανε τα λάθη τους: «Τα πήγατε πολύ καλά. Είχαμε καλές ευκαιρίες να κερδίσουμε. Κάνατε καλή εμφάνιση. Είδα αρκετά πράγματα που ήθελα, όπως και ορισμένα λάθη. Όλα αυτά όμως, θα τα διορθώσουμε μέσω των προπονήσεων και της σκληρής δουλειάς. Βέβαια, αυτό που σας τόνισα το Σάββατο, το κάνατε και με το παραπάνω. Αποφύγατε τα λάθη στην άμυνα. Αλλά δεν είχατε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Βγήκαμε πολλές φορές στην αντεπίθεση, αλλά τα χαλάσαμε στο τέλος. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, αλλά δεν το κάναμε».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τις ευκαιρίες που περιμένουν ορισμένοι παίκτες, ξεκαθάρισε: «Έχω μελετήσει αρκετά για όλους τους παίκτες του ρόστερ. Και αυτούς που έχουν παίξει περισσότερο και αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο. Θα έχετε την ευκαιρία να μου δείξετε ότι αξίζετε να μείνετε στην ομάδα. Σας πιστεύω όλους. Στο χέρι σας είναι».

Διαβάστε επίσης: «Τέρμα το γκάζι» στην ΑΕΚ με διπλές προπονήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης