Προς αναβολή το παιχνίδι Ηρόδοτος-ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 17:35
Προς αναβολή το παιχνίδι Ηρόδοτος-ΑΕΚ
Προς οριστική αναβολή οδεύει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και την ΑΕΚ, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί γήπεδο για τη διεξαγωγή του.

Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, όπως αναφέρει το aek365.gr, παραμένει η 7η Νοεμβρίου, με το ματς να γίνεται στο Παγκρήτιο, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τελικά επίσημα την Πέμπτη (24/10).

Παράλληλα, μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με το γεγονός ότι στην επίσημη σελίδα της η ΕΠΟ τονίζεται πως το ματς της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο θα γίνει την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι και στο βοηθητικό της Κρητικής ομάδας στην Ελιά Γουβών, το οποίο το χρησιμοποιούν κατά βάση οι ομάδες του Ηρακλείου ως βοηθητικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα.

Τέτοια προοπτική ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση και η αναφορά σε αυτό το γήπεδο είναι καθαρά τυπική.

Μέχρι να οριστεί δηλαδή επίσημα η ακριβής έδρα, ημέρα και ώρα του αγώνα επιβάλλεται να αναγράφεται έστω η δεύτερη έδρα που έχει δηλώσει η γηπεδούχος ομάδα.

Εν ολίγοις, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα πως για το προγραμματισμένο για την Κυριακή ματς του Ηρόδοτου με την ΑΕΚ αναβάλλεται.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013, 17:49