Την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός αποκτήθηκε στις 30 Αυγούστου και αναχώρησε αμέσως για την πατρίδα του καθώς είχε διεθνείς υποχρεώσεις. Έτσι, σήμερα τέθηκε στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς που επέστρεψαν και ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό την Κυριακή (12/9, 20:30) στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μιλόγεβιτς είναι η απουσία του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος σήμερα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από την επέμβαση (αρθροσκόπηση) στην οποία είχε υποβληθεί στις 17 Αυγούστου. Φυσικά δεν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα, δεκτό έγινε από τη Super League το αίτημα της ΑΕΚ για ενός λεπτού σιγή στο ματς με τον Ιωνικό στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια επισκέφτηκε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους της «Αγιάς Σοφιάς» ενώ είδε και τις εργασίες που γίνονται στο εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης