Ράγκμπυ Λιγκ 9ς: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 15:30
Ράγκμπυ Λιγκ 9ς: Πρωταθλήτρια η ΑΕΚ
Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017-18 στέφθηκε η ΑΕΚ μετά και το τελευταίο τουρνουά ανάπτυξης Ράγκμπυ Λιγκ εννέα παικτών που διεξήχθη στον Ασπρόπυργο. Το φινάλε δεν ήταν ιδανικό για την Ένωση, μιας και γνώρισε την ήττα από τον Πυρρίχιο, παρόλα αυτά δεν στοίχισε στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα. Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου, κατέκτησε το τουρνουά της Γκορυτσάς, φτάνοντας έτσι τον Προμηθέα στη δεύτερη θέση.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισάριθμες φορές αντιμέτωπες σ’ αυτό το τουρνουά. Στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ επικράτησε με 16-14 σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Στο δεύτερο αγώνα ο Πυρρίχιος ήταν πιο φρέσκος και επικράτησε με 22-10. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Πυρρίχιου λόγω καλύτερου συνολικού σκορ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΚ με Προμηθέα και Πυρρίχιο στη δεύτερη θέση, Καβάλα στην τέταρτη και Νέμεση Θεσσαλονίκης στην πέμπτη.

Διαιτητής: Βασίλης Τσαγκάνης

Πυρρίχιος Ασπροπύργου (Μουζακίτης Χρήστoς): Αλέξανδρος Μικελόπουλος, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μιλίσης, Κωνσταντίνος Γεωργαλάς, Γιάννης Παγάνογλου, Αριστοτέλης Νερούτσος, Γιώργος Αποστολίδης, Δημήτρης Φιλιππης, Κωνσταντίνος Ηλίας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Παγκοζίδης, Κώστας Μίχας.

Α.Ε.Κ. (Καπούλας Βασίλης): Δημήτρης Καλδέρης, Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνος Ρούσσος, Αλέξης Πλέσσας, Μιχάλης Κλείτσας, Σταύρος Μπίμπας, Αλέξανδρος Γκούμας, Γιάννης Κιλίμπας, Παναγιώτης Καρεφίλης, Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Ζάχος, James Lodge.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2018, 15:32