Η ζωή κάνει κύκλους κι έτσι τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει ξανά ένας Σαμπανάτζοβιτς.

Ο 20χρονος Ανέλ δεν έφερε μαζί του τις «δάφνες» του πατέρα του, Ρέφικ, που ήρθε στην ΑΕΚ το 1991, λίγες εβδομάδες αφού κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών με τον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κουβαλάει» όμως ένα βαρύ όνομα, το οποίο δεν του προκαλεί άγχος, όπως εξήγησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στο Κίελτσε: «Ο πατέρας μου μου εξήγησε το μεγαλείο της ΑΕΚ και είμαι πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Δεν αισθάνομαι καμία πίεση λόγω του ονόματος. Εγώ προσπαθώ να ξεκινήσω να χτίζω μια νέα καριέρα.

Ο πατέρας μου έκανε πολλά πράγματα στην καριέρα του, μου δίνει συμβουλές, αλλά εγώ για την ώρα δεν αισθάνομαι καμία πίεση» είπε ο νεαρός μέσος που αποκτήθηκε από τη Ζελέσνιτσαρ και πρόσθεσε:

«Ο πατέρα μου, μου είπε ότι αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δώσω τα πάντα για τον κόσμο και την ομάδα της ΑΕΚ και αυτό που αντιπροσωπεύει και όλα θα πάνε καλά. Εγώ νομίζω ότι μου αρέσει περισσότερο να παίζω με τη μπάλα στα πόδια, ο πατέρας μου ήταν λίγο πιο επιθετικός, πιο έντονος χαρακτήρας. Θα δούμε στην πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη συνύπαρξή του με τους Βράνιες και Λιβάγια που μιλούν την ίδια γλώσσα, ο «Σάμπα τζούνιορ» δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία αυτών των ποδοσφαιριστών.

Όταν πρωτοήρθα με βοήθησαν και λόγω της γλώσσας μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Με βοήθησαν από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ. Για την ώρα είναι πολύ καλά μαζί μου. Τους βλέπω και τους δύο ότι είναι λίγο τρελοί, αλλά με μένα είναι καλοί!»

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι του αρέσει περισσότερο να παίζει ως «6άρι» ή «8άρι», ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα, ενώ όσον αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Μιγκέλ Καρντόσο, υπογράμμισε: «Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά, είναι δουλευταράς και ζητάει πάντα το 100% στην προπόνηση από εμάς ενώ το δίνει κι αυτός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης