Σαμπανάτζοβιτς: «Παίκτης με σπάνια στοιχεία ο Κρίστισιτς»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018, 21:20
Σαμπανάτζοβιτς: «Παίκτης με σπάνια στοιχεία ο Κρίστισιτς»
Την πεποίθησή του ότι με την προσθήκη του Νέναντ Κρίστισιτς η ΑΕΚ ανεβαίνει κατακόρυφα επίπεδο εξέφρασε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης», Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος άσος τόνισε ότι γνωρίζει τον Σέρβο μέσο, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε περισσότερες από μία θέσεις στη μεσαία γραμμή.

«Εχω πληροφορηθεί για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κρστίσιτς και δεν σας κρύβω πως ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη, που γνωρίζω καλά. Είναι ένας από τους κορυφαίους χαφ της Σερβίας, με κάποια σπάνια στοιχεία στο παιχνίδι του.

Ο Κρστίσιτς είναι ένας χαφ πολύ υψηλού επιπέδου. Ένας μέσος που μπορεί να παίξει τόσο ως κόφτης, όσο και ως κεντρικός χαφ. Παρότι η δεύτερη θέση είναι εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο. Είναι σε πολύ καλή ηλικία και με παραστάσεις από την Ευρώπη και από μεγάλα πρωταθλήματα», ανέφερε στη Live Sport ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Θα είναι τεράστια υπόθεση για την ΑΕΚ να καταφέρει να ολοκληρώσει αυτή τη μεταγραφή. Ο Κρστίσιτς μπορεί να αποτελέσει τον εγκέφαλο στον άξονα της ΑΕΚ και να οργανώσει το παιχνίδι της, με έναν τρόπο που από όσο έχω δει, δεν μπορεί να κάνει άλλος από τους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της.

Είναι ευκαιρία για την ΑΕΚ το γεγονός πως ο Κρστίτσιτς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα και υπάρχει η προοπτική να αποχωρήσει. Μιλάμε για έναν παίκτη με καλό όνομα στο Καμπιονάτο, που είχε προτάσεις τις οποίες ο Ερυθρός Αστέρας απέρριψε.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και η ΑΕΚ πρέπει να επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί. Είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει η μεταγραφή του Κρστίσιτς».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018, 21:20