Συγκινητικές ήταν οι στιγμές σήμερα στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας με την επίσκεψη του Μάρκου Κικυβαράκη. Πρόκειται για έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ΑΕΚ, που είναι γεννημένος το 1958, έχασε την όρασή του το 1968 και από το 1971 παρακολουθεί όλα τα ματς της Ένωσης είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια (πέταλο, Θύρα 3 και Θύρα 18), είτε στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάρκος Κυκιβαράκης είναι το πρόσωπο που επέλεξε η ΠΑΕ ΑΕΚ για να κάνει την ιστορική αναδρομή της ΑΕΚ για τη συμπλήρωση 95 χρόνων ζωής μέσα από το εργοτάξιο του γηπέδου για το επετειακό video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το επίσημο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ποστάρισμα της ΑΕΚ αναφέρει:

«Πραγματικό μεγαλείο, ανατριχίλα και κατάθεση ψυχής από τον πλέον πιστό Ενωσίτη φίλαθλο, Μάρκο Κυκιβαράκη!

Επισκέφτηκε για πρώτη φορά, από τότε που ξεκίνησαν τα έργα, το εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, ξεναγήθηκε σε μέρη για εκείνον πολύ γνωστά και μας διηγήθηκε εκείνος την κιτρινόμαυρη ιστορία από τον ίδιο ακριβώς χώρο στον οποίο καθόταν ανελλιπώς από το 1971 με πρώτο του ματς αυτό με την Ιντερ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορική αναδρομή για την αγαπημένη του ομάδα, την οποία και παρακολουθεί με τον δικό του τρόπο και τα μάτια της ψυχής εδώ και περίπου πενήντα χρόνια, έγινε για τις ανάγκες του επετειακού video, το οποίο θα προβληθεί το Σάββατο από το κανάλι της ομάδας μας στο youtube για την επέτειο των 95 χρόνων από την ίδρυση της ΑΕΚ»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης